Välj en sida

Healing i Umeå

Shamanism- och healingbehandlingar

Afundance by Mika 

Välkommen till Afundance by Mika, här erbjuds healing för dig i bland annat Umeå. Jag erbjuder behandlingar och tjänster med fokus på människors välbefinnande. Under tio års tid har jag praktiserat såväl shamanism som healing och har dessutom erfarenheter inom kostrådgivning samt kreativ utveckling. Jag har även vid flertalet tillfällen bidragit med brainstorming till klienters projekt

I mitt utbud finns bland annat reiki healing och shamansk healing. Mina behandlingar anpassas alltid utefter dina behov och önskemål, vilket möjliggör att jag kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt. Har du några frågor eller funderingar angående mig och mina behandlingar, så är du varmt välkommen att kontakta mig. Boka din session redan idag.

Healing Umeå

Reiki-healing

Reiki-healing är en lugnande samt rofylld behandling som återställer energibalansen i kropp och själen, så att du klarar av de dagliga utmaningarna. När jag utför reiki-healing så görs det i en avslappnande miljö som hemmet eller i naturen.

Shamansk Healing

Jag erbjuder djup transformerande shamansk healing. Healingens område kan variera mellan allt från Soul Retrieval, Cleansing eller New Beginning till Inner Child, Trauma Release och Coaching med mera. Behandlingstid kan variera.

Här finns jag

Min ambition är att kunna finnas där för så många som möjligt, därför arbetar jag rikstäckande. Jag reser bland annat till Lund, Stockholm och ända upp till Umeå med jämna mellanrum. Dessutom så kan vissa behandlingar utföras på distans.